A Trainingspot Társulat az NFG Klubban

2019.05.12. este 18.00 órai kezdettel a Traininspot Társulat 2 szobaszínházi előadást mutat be a dunaszerdahelyi NFG Klubban.

A Helyettem élsz c. monodráma egy Molnár Irénke nevű asszonyról szól: Molnár Irénke egy egyszerű anya, aki amellett, hogy nevelte fiát és mostohalányát, még anyósnak is igyekezett a legjobb lenni. Molnár Irénke ma ünnepségre készül! Molnár Irénke sütője elromlott, pedig tortát kellene sütnie. Molnár Irénke rántott húst és kétféle salátát készített.Molnár Irénke fia ma harminc éves! Molnár Irénke nagyon izgatott, mert nagy ajándékkal készült és alig várja, hogy odaadhassa a fiának. Molnár Irénke titkol valamit.

Játssza: Manyasz Erika

Írta: Csernus János „Janox”

Színpadra alkalmazta és rendezte: Bora Levente

Az előadás 16 éven aluliaknak nem ajánlott.
Az előadás időtartama: 50 perc.
A másik előadás a Replay, melyet Stephen BelberTape című drámája alapján hoztak létre.
A cselekmény szerint két néhai középiskolai barát találkozik egymással, akik a lehetőségeikhez mérten tartják a kapcsolatot. Életük egymásétól merőben különbözőképpen alakult, és sokáig talányos, mi dolga lehet kettejüknek egymással. Mi köti össze őket a 12 évvel ezelőtti középiskolai élmények óta? Lassan, de biztosan derül csak ki a találkozás igazi apropója, és hogy milyen szerepet játszott kettejük múltjában a harmadik karakter.
Az előadás felveti a kérdést, hogy mettől meddig tart a kompetencia, a hatáskör és felelősség, abban az esetben például, ha egy néhai barát, önmagától való megmentése a tét … Egyáltalán van-e erre reálisan lehetősége bárkinek is és milyen áron?
Játsszák: Jobbágy Kata, Boros Ádám, Boda Tibor
Rendezte: a csapat
Az előadás 16 éven aluliaknak nem ajánlott.
Az előadás időtartama: 90 perc.