Trainingspot Társulat: Kötmese

2019.06.2-án 16.00-tól Traininspot Társulat vendégelőadás a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek VMK-ban.

Kötmese. Egy mese, ami összeköt. Mese egy barátság megszületéséről, az egymásra figyelés fontosságáról, a fantázia végtelenségéről és arról, hogy közösen játszani nemcsak jó, hanem a legjobb. A Trainingspot Társulat többszörös pályázatnyertes előadását ajánljuk mindazoknak, akiknek van egy emlékük, amit szívesen beletennének egy dobozba, hogy el ne vesszen soha.

„Én úgy képzelem, hogy a csillagok nem csupán izzó gázgömbök, ahogy a tudósok tartják. Én azt képzelem, hogy azok világító gombolyagok. Olyan gombolyagok, mint mi, csak olyan erősen fénylenek, hogy még mi is láthatjuk őket. És ha valaki elmegy közülünk, akkor ilyen fénylő gombolyag lesz belőle és vigyáz ránk onnan fentről, ahonnan mindent jól és tisztán látni. Néha, igazán ritkán még azt is látni, ahogy a vékony fonalszálak megcsillannak. Ezt persze csak én képzelem…na de ki mondja azt, hogy ez nem igaz?” /Kötmese: Tina mama/

Játsszák: Jobbágy Kata, Ivák Bence
Rendező: Bora Levente
Drámapedagógus: Manyasz Erika

Részvételi szándékukat kérjük előre jelezzék a vekkermuhely@gmail.com címen! Az előadásra 60 főt tudunk beengedni. Fix belépőt nem szedünk, de adományt elfogadunk. Erre a célra kihelyezünk egy becsületkasszát a helyszínen. Mindenkit szeretettel várunk!